Re: R: mulinux help needed

From: mjohnson@davesworld.net
Date: Thu May 04 2000 - 18:07:21 CEST


I almost had my PS/NOTE (486/4meg ram) machine up and running because at some point I got it to ask me for a swap size during cloning and I set it to 20meg, I could unpack and install USR/EXT JUST FINE!!... and it was working! I was actually interacting in mulinux, and I got greedy for X11...

Unfortunately my X11 archive didn't download properly.. so I went to download the updated stuff and I discovered that the new DOSTOOLS.zip/install process doesn't get past "examining your system"... hardrive comes on and I end up in endless paging... Things also seemed to run smoother with vga=normal set in the loadlin.exe params... Is there any way you can have it prompt for a swap size while you are going through the install procedures. So, Here I sit back where I was, can you post the old dostools versions while you are posting the new ones... just in case?

Mike

---------- Original Message ----------------------------------
From: "Andrea Boriani" <andrea@logical.it>
Reply-To: mulinux@sunsite.auc.dk
Date: Thu, 4 May 2000 18:01:33 +0200

>I tried to build the installation disks on another machine and I succeeded.
>Now I have Boot/Root disk, ext disk and X11 disk.
>The trouble is that when I put the Boot/Root disk in the laptop (Ps/2
>L40sx) everything goes right until I'm prompted with the question of wether
>or not setup the swap partition. The console seems to be dead :-(
>
>help!
>
>Andrea Boriani, software engineer
>andrea@logical.it
>ICQ# 20445755
>
>
>-----Messaggio Originale-----
>Da: Andrea Boriani <andrea@logical.it>
>A: <mulinux@sunsite.auc.dk>
>Data invio: giovedý 4 maggio 2000 11.54
>Oggetto: R: mulinux help needed
>
>
>> My computer has 6 Mb of ram.
>> I have win 3.11 installed, dos 6.1.
>> The disk is compressed with doublespace and all the files of mulinux are
>on
>> the
>> uncompressed drive H.
>> Whe I boot the installer everything seems fine.
>> The hd is found as hda1
>> a compressed image is found in RAMDISK 0
>> the processor is recognized (386sx without math co-processor)
>> then I'm prompted with the Welcome screen and given the three choices
>> the last line shows
>> Your choice (1/2/2) [1]? _
>> the cursor is flashing but if I press 1,2,3, enter or anything else
>nothing
>> happens.
>>
>> Any help is greatly appreciated
>>
>> btw, PS/2 Model L40sx is a special choice during the installation of win
>> 3.11 I think for something about the floppy drive...
>>
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: mulinux-unsubscribe@sunsite.auc.dk
>For additional commands, e-mail: mulinux-help@sunsite.auc.dk
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: mulinux-unsubscribe@sunsite.auc.dk
For additional commands, e-mail: mulinux-help@sunsite.auc.dk



This archive was generated by hypermail 2.1.6 : Sat Feb 08 2003 - 15:27:14 CET